Kategorie: Kuchařky
Československé cukrářství Hlavsa, Bohumil vlastním nákladem autora, 1950
vázaná, 2. opravené a doplněné vydání; II. svazek (s 227-430 plus obrazové přílohy); volnější vazba, desky mírně zašpiněny
Mohlo by se vám líbit
- Nové předpisy na zavařování marmelád, rosolů, jamů, kompotů, šťav atd, kolektiv
- Dneska vařím já, Bodláková
- Technologie přípravy pokrmů 3, Sedláčková
- Domácí pomazánky: Zeleninové, sýrové, sladké, tvarohové, luštěninové, masové, vaječné, rybí aj., Kodým
- Magdaleny Dobromily Rettigové Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají, Rettigová