Kategorie: Kuchařky
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny Benešová, Milada, Kašparová, Mařka Zemědělské knihkupectví, 1914
převazba, Zavařeniny v cukru, víně, octu, lihovinách, příprava marmelád, rosolů, kompotů, vín, nápojů, šťáv, povidel, jakož i uschování a sušení ovoce; 253 s; desky výrazně odřeny a prohnuty, knižní blok s fleky
Více…
Mohlo by se vám líbit
- Ruská kuchyně, Linhart
- Myslivecká kuchařka, kolektiv
- Pod pokličkou 3: Popelky v české kuchyni, Strýčková Teslíková Horsáková
- Česká strava lidová, Úlehlová-Tilschová
- Brumíkova dětská kuchařka: Dobroty bez pečení z oplatků, piškotů a sušenek, kolektiv