Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1895
převazba, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Devatenácté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran; hřbet oddělen, mnoho stran podlepováno
Mohlo by se vám líbit
- Naše kuchařka, Hrubá
- Kuchařka naší vesnice, Raboch Hrubá
- Choroby jater: Dieta a rady lékaře, Filip Mengerová
- Lékař kuchařem: Celoroční jídelní lístek pro rozumné lidi, Viskup
- La Bonne Cuisine de Tante Julie, Montier