Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají; kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny, a t. d. připravují; kterak se tabule n Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1914
brožovaná, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Dvacáté deváté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran + 8 stran obsahu; obálka nekompletní, volná vazba, jinak dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Hrníčková kuchařka: Vaříme a pečeme bez vážení, Pechová
- Sváteční pečivo, Filipová
- Zlatá kniha hospodyňky "Vitello" 2, kolektiv
- Moučníky - více než 100 receptů, Ehler Kaltenbachová
- Vaříme chutně i z mála, kolektiv