Kategorie: Kuchařky
Magdaleny Dobromily Rettigové Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1868
převazba, nejspíše desáté vydání; chybí tit. list a tři strany obsahu, kteréžto jsou opsány na psacím stroji a společně se samotným knižním blokem vevázány do plátěné zlacené převazby v téměř perfektním stavu
Mohlo by se vám líbit
- Nebezpečný svět kalorií, Doleček
- 100x králík, kolektiv
- Múčniky, Hajková
- Jak a čím se živit: Zdravá výživa dneška, Úlehlová-Tilschová
- Pro českou kuchyni osvědčené kuchařské předpisy s Vacatovým práškem do pečiva "Kynetín", kolektiv