Kategorie: Kuchařky
Bramborová kuchyně Dvořák, Jaroslav Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942
vázaná, Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové; desky mírně odřeny, izolepou přilepena ochranná obálka (na čtyřech místech); bez přebalu
Mohlo by se vám líbit
- Bible šéfkuchaře - Maso a zvěřina, kolektiv
- Ulice vaří s vámi…už 10 let, Kuntzmannová
- Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny), Havránka
- Lidová strava na Valašsku, Štika
- Jídlo na prvním místě, Hartwig Hartwigová