Kategorie: Kuchařky
Bramborová kuchyně Dvořák, Jaroslav Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942
vázaná, Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové; desky mírně odřeny, izolepou přilepena ochranná obálka (na čtyřech místech); bez přebalu
Mohlo by se vám líbit
- Tělo jako důkaz: Dělěná strava v praxi pro dospělé i děti, Chaloupka
- Vegetariánská biokuchařka, Uhrin
- Domácí konzervování ovoce a zeleniny, Vlachová Němec Hostašová
- Mňam aneb Prima vařečka 1-4, Černodrinski
- Zlatá kniha českých hospodyněk: Návod k správnému hospodaření a levnému i dobrému kuchaření. Příručka všech českých žen, zejména těch, jež zakládají si svou vlastní domácnost, Kožmínová