Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Čínská kuchyně, Tomaník Skřivan Vít
- O koření, kolektiv
- Jak zhubnout do malých večerních, Straten
- Nebyla jsem velká, byla jsem tlustá: Zhubněte natrvalo, Kaiserová Levá
- Illustrirtes Koch Notiz-Buch für gute Hausfrauen, kolektiv